Riool / Afvoer ontstoppen

Vanaf € 87,50

Uw riool ontstoppen, inspecteren, reinigen, of repareren: direct contact, 24/7 rioolservice.

  Maak een
  Afspraak

  Ons Werkgebied

  Riool of Afvoer Ontstoppen?

  "Uw Riool, Onze Zorg"

  Ontstoppen

  Inspecteren

  Repareren

  Riool, afvoer of wc ontstoppen? Bel OIR Riooldiensten 0181 852 599

  Is uw riool, afvoer of wc verstopt? Het ontstoppen hiervan is niet alleen een smerig klusje, er komt soms meer bij kijken dan van tevoren wordt gedacht. Neem telefonisch contact met ons op via 0181-852599 en wij lossen uw verstopping van uw riool, toilet, afvoer, gootsteen of wc op. Ons werkgebied is Zuid-Holland en Brabant.

  Wanneer heeft u last van een verstopping?

  Een verstopping van riool, afvoer of wc kunt  u aan meerdere dingen herkennen:

  – Het slecht weglopen van water
  – Het water dat weer omhoog borrelt
  – U ruikt het riool

  Onze werkmethode?

  – Ontstoppen van uw afvoer en testen of alles weer goed doorspoelt
  – Indien nodig inspecteren wij uw riool visueel en met een riool camera
  – Rioolprobleem gevonden? Ter plekke kunnen wij vaak kleine reparaties uitvoeren
  – Deelrenovatie of riool vervanging kunnen wij dezelfde week uitvoeren na akkoord.

  Het ontstoppen van een riool of afvoer is geen prettig klus om zelf te doen. U lost meestal alleen het probleem op en niet de oorzaak. Hierdoor kunnen de problemen weer snel terugkeren.

  Riool of afvoer verstopt?

  Een verstopping in de riolering is zeer vervelend en wij weten dat het ontstoppen van een afvoer van het riool geen makkelijke klus is. Het is raadzaam om iemand in te huren die ervaring heeft met het ontstoppen van het riool of ervaring heeft met andere rioolproblemen.

  Als erkend rioolservice en gespecialiseerd ontstoppingsbedrijf staan onze loodgieters 24/7 en 365 dagen per jaar klaar om uw verstopte afvoer, verstopte WC, verstopte gootsteen of toilet te ontstoppen.

   

  Ontstoppingsbedrijf en Rioolservice -Effectief en Preventief

  OIR Riooldiensten vindt het belangrijk dat we effectief en preventief ontstoppen. Wij inventariseren de omvang van het rioolprobleem en stellen een plan op om de verstopping en de achterliggende oorzaak te verhelpen. De aard en ernst van de verstopping bepaalt welke methode wij moeten gebruiken. Wij maken gebruik van de nieuwste technieken voor het ontstoppen van uw riool, afvoer of wc.
  Naast het oplossen van het rioolproblemen adviseren wij u graag in het beheer van de riolering.

  Nieuw: Avonduren op afspraak mogelijk!

  Wij begrijpen dat het voor u in verband met werk of kinderen niet altijd mogelijk is om overdag een afspraak te maken met een van onze loodgieters. Als het beter uitkomt kunnen wij ook ‘s avonds langskomen om uw afvoer of riool te ontstoppen.

  Wij adviseren dat u een dag van tevoren belt om een afspraak in te plannen i.v.m. de drukte en planning van ons riool ontstoppingsbedrijf. Aan een avond afspraak zijn geen extra ontstoppingskosten aangebonden mits u een afspraak ervoor ingepland heeft staan.

  De voordelen van een Ontstopper in de avond:

  – Zelfde Service als overdag.

  – Geen vrij nemen voor een ontstopping.

  U bent er zelf bij, geen afspraak verzetten of iemand te vragen of ze erbij kunnen zijn wanneer de monteur langskomt om de afvoer te ontstoppen.