Repareren & vernieuwen van Riool of Afvoer? Bel 0181 852 599

OIR Riooldiensten kan uw riool repareren & vernieuwen als er schade of scheuren in de riolering zitten. Soms is het tijd om onderhoud aan uw oude riolering te laten uitvoeren. Wij kunnen dan bekijken of het riool gerepareerd, gerenoveerd of vernieuwd moet worden.

Maar wanneer is rioolreparatie of renovatie nodig?

Rioolreparatie of renovatie is nodig als er scheuren of gaten in de riolering worden ontdekt. Dit gebeurt vaak na de reiniging of inspectie van het riool. Maar ook een rioollucht of een lekkage kan duiden op kapotte riolering. De reparatie van een riool of afvoer is geen prettig klus om zelf te doen. Bovendien is de kans aanwezig dat alleen zichtbare schade wordt gerepareerd, maar niet de achterliggende oorzaak, zodat rioolproblemen binnen de kortste keren weer terugkomen.

OIR Riooldiensten kan door inspectie de rioolproblemen ontdekken, denk daarbij aan ouderdom, verzakking of aantasting (door boomwortels) van het riool.

Rioolreparatie: Effectief en Preventief

Wij bekijken wat het rioolprobleem is en stellen een (renovatie)plan op om de schade te repareren of om de riolering te vernieuwen. Hoe dit plan eruit ziet, hangt af van de aard en de ernst van de schade en de achterliggende oorzaken. Bij OIR Riooldiensten bent u aan het juiste adres voor rioolreparatie.

Ter preventie adviseren wij van OIR Riooldiensten periodiek onderhoud uit te laten voeren om rioolverstopping en de ongewenste situaties die dit kan opleveren te voorkomen. U hoeft zich dan geen zorgen meer te maken om het onderhoud van uw riolering.

Wilt u meer weten over reparatie of vernieuwen van uw riolering, neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel ons via 0181-852599 voor advies, offerte en/of een afspraak!

Riool / Afvoer reparatie

Duur varieert op aanvraag

Riool kapot? Een riool kan kapot gaan als er sprake is van bijvoorbeeld een verzakking of scheuren en gaten in de riolering. Hierdoor kan er lekkage, water- en stankoverlast ontstaan.

    Maak een
    Afspraak