Ontstoppingsbedrijf Spijkenisse

OIR Riooldiensten is een gespecialiseerd ontstoppingsbedrijf uit Spijkenisse. Wij ontstoppen, inspecteren en repareren uw riool en afvoer. Met jarenlange ervaring in de particuliere / zakelijke sector staan onze monteurs klaar om uw rioolprobleem op te lossen in Spijkenisse en omstreken.

Onze monteurs ontstoppen de afvoersystemen schoon tot de verstopping is verholpen met professioneel apparatuur. Wij zijn snel bij u ter plaatse om uw verstopping vakkundig te verhelpen. Wij geven 3 maanden garantie op het ontstoppen van alle afvoeren. Geen rioolprobleem is te groot voor OIR Riooldiensten.

Wij werken met enthousiaste, vakkundige mensen. Zij doen er alles aan om de problemen bij u te verhelpen of te voorkomen. Wij beschikken natuurlijk over de modernste apparaten en over al het noodzakelijke materiaal. Welk probleem u ook heeft, OIR Riooldiensten zorgt voor een oplossing. Wij nemen uw rioolprobleem uit handen. Wij zorgen ervoor dat het probleem opgelost wordt.

Overzicht van onze diensten

Ontstoppen
– Riool Inspecties
Stankonderzoek
Reparaties
– Preventief Onderhoud
– Camera Inspecties
Riool Reinigen
– Nevel Inspectie
Rioolvliegjes bestrijding
– Rook Detectie
– Leegpompen Kelders / Kruipruimtes
– Ventilatie Inspectie

24-uurs Spoedservice in Spijkenisse:

Wij beschikken natuurlijk over 24-uurs spoedservice. Ons ervaren en vakkundig team staat 24 uur per dag en 365 dagen in het jaar klaar in Spijkenisse en omstreken.

Riool Reparaties in Spijkenisse:

Gelijktijdig kunnen reparaties worden uitgevoerd. Hierdoor kan de overlast flink beperkt blijven.

Op zoek naar een ontstoppingsbedrijf in Spijkenisse? Aarzel niet langer, bel ons, wij lossen uw probleem op! Ons telefoonnummer: 0181-852599

Welk rioolprobleem kunnen wij u mee helpen in Spijkenisse?

Wij bieden en kunnen de volgende rioolservices 24/7 uitvoeren:

Waar kunnen wij uw mee helpen?

✅ Riool ontstoppen

✅ Riool / Riolering verstopt

✅ WC / Toilet verstopt

✅ Afvoer/ bad verstopt

✅ Riolering vervangen en aanleggen

✅ Riool lekkages opsporen

✅ Verstopping keuken of gootsteen

✅ Rioolvliegjes / Rioollucht

✅ Riool Camera inspectie

✅ Keuken ontstoppen

✅ Gootsteen ontstoppen

✅ Riolering frezen

Andere Riooldiensten nodig? Bel 0181 852 599

WC verstopt Spijkenisse

Een verstopt toilet of wc kan flink veel overlast geven en vooral rioolschade meebrengen. Wacht niet te lang en bel 0181 852 599.

Riool verstopt Spijkenisse

Een riool verstopping kan soms snel worden ontstopt maar vaak duurt deze klus wat langer omdat er vaak de riolering of zwaar vervuild is of wellicht kapot.

Riolering verstopt Spijkenisse

De riolering wordt dagelijks gebruikt in Spijkenisse maar vaak nooit onderhouden. Vaak is ons advies uw riolering te frezen of doorspuiten zodat alle aanslag eruit is en uw riool weer gereinigd is.

Ontstoppingsbedrijf Spijkenisse

Een Ontstoppingsbedrijf uit Spijkenisse nodig dan bent u bij OIR Riooldiensten op de juiste plek. Altijd in de buurt en vaak ervaring binnen uw wijk hoe wij het beste uw riool kunnen ontstoppen.

Riool camera inspectie Spijkenisse

Camera inspectie van uw riool geen inzicht in de staat van uw leiding maar ook de oorzaak van uw verstopping of rioleringsprobleem.

Afvoer verstopt Spijkenisse

Afvoer verstopt en nu? OIR Riooldiensten lost snel uw afvoer verstopping op door gebruik van professioneel riool ontstoppings machines.

Ontstoppingsbedrijf Spijkenisse

De ontstoppers van OIR Riooldiensten staan dag en nacht klaar om al uw verstoppingen op te lossen.

Riooldienst Spijkenisse

Meer dan een ontstoppings probleem wellicht terugkomende verstoppingen of rioolstank overlast. Onze riooldienst zal het rioolprobleem op lossen na een inspectie van riool kunnen wij een riool plan aanmaken zodat u riool stankvrij is en weer goed kan benutten.

 

U kunt in Spijkenisse ook terecht voor

Afvoer ontstoppen Spijkenisse
Riool ontstoppen Spijkenisse
Gootsteen ontstoppen Spijkenisse
Wc ontstoppen Spijkenisse

    Maak een
    Afspraak