Maak een
  Afspraak

  Ons Werkgebied

  Riool of Afvoer Ontstoppen?

  "Uw Riool, Onze Zorg"

  Ontstoppen

  Inspecteren

  Repareren

  Riooldiensten Nodig?

  Hoewel we het vaakst opgeroepen worden voor een verstopping van het riool,afvoer of toilet, zijn er allerlei andere zaken die OIR Riooldiensten voor u kan oplossen. Dit alles valt onder de term riooldiensten. Riooldiensten die wij voor u kunnen uitvoeren, zijn:

  -Het  doorspuiten van riool of afvoer

  -Rioolinspectie

  -Het verhelpen van rioolstank

  -Volledig rioolservice

  -Riool Reparaties

  Als u wilt weten wat wij voor u kunnen betekenen of welke kosten hieraan verbonden zijn, neem dan contact met ons op via het contactformulier. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

   

  Waarom Rioolreininging?

  Een groot deel van de klanten die contact opneemt met onze service, stelt dat zij wel eens te maken hebben met een vervelende lucht uit het riool, een verminderde doorspoeling van de afvoer, of problemen met het weglopen van het water in de douche. Al deze problemen kunnen worden verholpen met behulp van een rioolreiniging, of zelfs voorkomen met een preventieve rioolinspectie.

  Hoewel nooit een verstopping zullen hebben met het riool, zijn er plekken waar de riolering regelmatig gecontroleerd dient te worden. Maar heeft u wel last van een verstopping van uw riool, neem dan contact met ons op. Wij kunnen dan uw riool inspecteren en waar nodig is doorspuiten, om zo stank en andere problemen voor te zijn.

  Wilt u meer weten over onze riooldiensten, neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel ons via 0181-852599 voor advies, offerte en/of een afspraak!

   

  Periodiek Riool onderhoud

  Een rioolprobleem, rioolverstopping kan voorkomen worden wanneer  periodieke onderhoud laat  uitvoeren aan het riool. Eventuele toekomstige rioolproblemen  kunnen dan in een vroeg stadium getraceerd en verholpen worden door de rioolspecialisten van OIR Riooldiensten.

  Wilt u meer weten over onze riooldiensten, neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel ons via 0181-852599 voor advies, offerte en/of een afspraak!