Keukenafvoer ontstoppen

Wilt u uw keukenafvoer laten ontstoppen omdat het water niet meer goed door spoelt? Het is dan belangrijk om deze te laten ontstoppen. Het is dan noodzakelijk om zo spoedig mogelijk een afspraak te maken met ons om het probleem op te lossen. Bel 0181-852599 !

Heeft u last van een verstopping?

De keukenafvoer wordt regelmatig gebruikt vooral als u veel in de keuken bent. Dit komt doordat er even handen gewassen wordt, borden worden afgespoeld en groente en fruit worden schoongemaakt. Een verstopping kan ook vrij plotseling zijn, wanneer u merkt dat het water in uw spoelbak slecht of niet doorspoelt. Een verstopping kan voor veel misère zorgen waardoor de rioolleidingen veel schade kunnen oplopen.

Wat kunnen de oorzaken van een verstopping zijn ?

– Vet, vuiligheid en stof
– Tandpastaresten
– Etensresten
– Zeepresten

Als u merkt dat het water minder snel doorloopt in uw keukenafvoer dan is dit het juiste moment om aan de bel te trekken om een verstopping te voorkomen. Wanneer u vroegtijdig een verstopte keukenafvoer ontdekt en laat verhelpen, kunt u ernstige schade aan uw sanitair en zelfs aan uw rioolleidingen voorkomen.

Wat kunt u doen om een verstopping te ontstoppen?

Het is belangrijk dat de verstopping zo snel mogelijk wordt verholpen, zodat de stankoverlast kan worden voorkomen. Wat u zelf kunt doen om een verstopte keukenafvoer te ontstoppen:

– Gebruik voor een kleine verstopping een rubberen ontstopper
– Voor grote verstoppingen kunt u ook een vloeibare ontstopper gebruiken. Let goed op de aanwijzingen op de verpakking
– Behandel uw afvoer met een azijn-/sodaoplossing en spoel dit door met kokend water
– Verwijder het zeefje in de keukenafvoer en maak deze schoon
– Haal de sifon onder de afvoer los en reinig deze samen met de afvoerleiding
– U kunt ook gebruik maken van een ontstoppingsveer

OIR Riooldiensten helpt u snel !

OIR Riooldiensten helpt u snel van uw verstopping af. Wij staan klaar voor zowel particulieren als voor het bedrijfsleven. Ook kunnen wij voor overheidsinstellingen, gemeenten, verenigingen van eigenaren en bedrijven in allerlei bedrijfstakken in verschillende riooldiensten en rioolreiniging voorzien.

Het is belangrijk dat een verstopte keukenafvoer zo snel mogelijk wordt verholpen, zodat stankoverlast kan worden voorkomen.

Vindt u het een lastige of vieze klus om de keukenafvoer te ontstoppen? Of heeft u een ander rioolprobleem?

Neem dan direct contact met ons op via 0181-852599!

Keukenafvoer ontstoppen OIR Riooldiensten

    Maak een
    Afspraak