Aanleggen

Wilt u nieuwe riolering laten aanleggen voor een nieuw te bouwen huis of badkamer ? Voorkom dan rioolproblemen in de toekomst en laat het leggen of aanpassen van de riolering aan ons, OIR Riooldiensten, over. Wilt u met ons afspreken of meer informatie, bel ons op telefoonnummer 0181-852599 !

OIR Riooldiensten voor uw nieuwe riolering

OIR Riooldiensten kan uw riolering aanleggen bij de bouw of verbouw van een woning of bedrijfspand. Bij renovatiewerkzaamheden komt natuurlijk ook de aanleg of vernieuwing van het rioolnetwerk kijken, dit kunnen wij natuurlijk ook voor uw verzorgen.

OIR Riooldiensten kan het hele proces van aanleg van het riool op zich nemen: van graaf- en breekwerk tot de bestrating naderhand. Daarnaast is het plaatsen van vetafscheiders, benzineafscheiders of olieafscheiders ook geen probleem voor ons.

Voorkom rioolproblemen

Om rioolproblemen te voorkomen is een goed aangelegd riool van groot belang. Tevens is periodiek onderhoud belangrijk om zodoende verstoppingen te voorkomen. We zijn gewend dat het riool altijd goed functioneert, zonder dat we het beseffen is dit een groot deel van ons woongenot.

Daarom adviseren wij als u een nieuw riool nodig heeft, deze te laten aanleggen door OIR Riooldiensten en het onderhoud ook bij ons onder te brengen.

Wilt u meer weten over het aanleggen van uw riolering, neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel ons via 0181-852599 voor advies, offerte en/of een afspraak!

    Maak een
    Afspraak