Camera inspectie in Rijswijk?

Inspectie van uw riool is belangrijk als u problemen hebt met uw riool? Als u geen idee heeft wat de oorzaak is, is het verstandig om het riool grondig te laten inspecteren op achterliggende oorzaken door de rioolspecialisten van OIR Riooldiensten. Wij kunnen natuurlijk ook de gevonden oorzaken repareren.
Inspectie van het riool: rioolproblemen in Rijswijk opsporen

Inspectie van het riool kan op diverse manieren =>

1. Visuele inspectie
2. Camera inspectie
3. Rookinspectie ook wel nevelinspectie

Visuele inspectie:

Het doel van de visuele inspectie is het herkennen, beoordelen en eenduidig vastleggen van zichtbare schades van de uitwendige staat van de riolering in de kruipruimte. De resultaten van de objectieve beoordeling geven een beeld van de conditie van de riolering.

Een visuele inspectie van de riolering is geen inwendige camera-inspectie, rookdetectie of leidingdetectie. Ook het ontstoppen en/of reinigen van rioleringen is geen onderdeel van de visuele inspectie.

Camera inspectie:

De camera inspectie van het riool met onze speciale rioolcamera systemen zijn onmisbare tools. Geen scheur of verstopping blijft ongezien tijdens de camera inspectie van het riool. De sonar bepaalt bovendien de locatie ervan. Door het lokaliseren van rioolprobleem kan deelrenovatie van het riool een optie zijn. Hierdoor is dus geen onnodig graafwerk meer nodig. Door deze rioolinspectie kunnen de problemen snel en effectief verholpen worden.

OIR Riooldiensten gebruikt de camera-inspectie omdat sommige verstoppingen moeilijk op te sporen zijn. Maar voor preventief onderhoud kunnen wij deze inspectie ook inzetten, hierdoor kunnen problemen voorkomen worden en zal dit veel geld besparen want een verstopping kan veel schade aanrichten.

Rookinspectie ofwel nevelinspectie:

Een veel voorkomende oorzaak van rioolstank in huis zijn scheuren of breuken in uw afvoer of riool. OIR Riooldiensten kan dit opsporen met een rookinspectie met behulp van een rioolstankdetectie- machine. Zo weten wij exact waar de breuk of scheur zich bevindt.

De oorzaak van de rioolstank in uw huis is daarmee gevonden, maar nog niet verholpen. Gelukkig beschikken wij ook over de juiste middelen om een reparatie of (deel-)vervanging uit te voeren op de plek van uw afvoer waar dat nodig blijkt.

Professionele reparatie van riolering door effici├źnte rioolinspectie

Daarom adviseren wij van OIR Riooldiensten om ter preventie van rioolverstopping en de ongewenste situaties die dit kan opleveren ons periodiek onderhoud uit te laten voeren. U hoeft zich dan geen zorgen meer te maken om het onderhoud van uw riolering.

Wilt u meer weten over onze periodieke rioolinspectie- en rapportage, neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel ons via 0181-852599 voor advies, offerte en/of een afspraak!

U kunt in Rijswijk ook terecht voor:

– Afvoer ontstoppen Rijswijk
– Riool ontstoppen Rijswijk
– Gootsteen ontstoppen Rijswijk
– Wc ontstoppen Rijswijk

Camera Riool Inspectie

Duur varieert op aanvraag

Elk rioolprobleem aan het licht met een camera inspectie van het riool en afvoer. Geen scheur of verstopping blijft ongezien tijdens de camera inspectie van het riool.

    Maak een
    Afspraak