Douche ontstoppen in Rhoon?

Wilt u het doucheputje laten ontstoppen omdat het douchewater slecht weg loopt ? Grote kans dat het doucheputje verstopt is. Laat daarom uw douche-afvoer snel ontstoppen! Het is dan noodzakelijk om zo spoedig mogelijk een afspraak te maken met ons om het probleem op te lossen. Bel 0181-852599 ! Wij ontstoppen dan uw afvoer en zorgen dat uw douche goed ontstopt is.

Is uw doucheputje verstopt?

Is uw doucheputje ontstopt ? Hoe merkt u dit ? Vaak is één van de eerste tekenen de rioolstank. Rioolstank is een muffe vochtige stank die vaak voorkomt wanneer een doucheputje verstopt is. Als het doucheputje verstopt is, spoelt het water vaak slecht of helemaal niet door. Het is dan belangrijk dat er maatregelen worden getroffen want de verstopping kan grote consequenties hebben voor de houdbaarheid van uw rioolleidingen.

Wat kunnen de oorzaken van een verstopt doucheputje zijn ?

– Zeepresten en vettigheid van douchegel, shampoo of conditioner (dit laatste vooral vanwege de dikke substantie van het product)
– Scheerschuim
– Vuiligheid en stof
– Schoonmaakmiddelen
– (Lange) haren

Zijn er dames of heren met lange haren in de douche gespot? Een verstopt doucheputje is de angst voor elke vader met een dochter! Toch is dit clichébeeld niet altijd waar als het gaat om een moeilijk te ontstoppen verstopping van het doucheputje.

Wat kunt u doen om een verstopte doucheputje te ontstoppen?

Het is belangrijk dat de verstopping zo snel mogelijk wordt verholpen, zodat de stankoverlast kan worden voorkomen. Wat u kunt doen om een verstopt doucheputje te ontstoppen:

– Gebruik een rubberen ontstopper of een chemisch schoonmaakmiddel om het oppervlakkige vuil te verwijderen
– Haal het deksel van het doucheputje los en reinig dit samen met de afvoerleiding
– Maak uw afvoer met een azijn- of sodaoplossing schoon en spoel door met kokend water
– Spoel het aangekoekte vuil, met behulp van de douchekop, weg
– Verwijder met een lang voorwerp vuil dat verder in de leiding ligt

OIR Riooldiensten helpt u snel als u douche verstopt is in Rhoon !

OIR Riooldiensten helpt u snel van uw verstopte afvoer af. Wij staan klaar voor zowel particulieren als voor het bedrijfsleven. Ook kunnen wij voor overheidsinstellingen, gemeenten, verenigingen van eigenaren en bedrijven in allerlei bedrijfstakken in verschillende riooldiensten en rioolreiniging voorzien.

Het is belangrijk dat een verstopte douche-afvoer zo snel mogelijk wordt verholpen, zodat overlast kan worden voorkomen.

Vindt u het een lastige of vieze klus om de douche-afvoer te ontstoppen? Of heeft u een ander rioolprobleem?

Neem dan direct contact met ons op via 0181-852599 !

U kunt in Rhoon ook terecht voor

– Afvoer ontstoppen Rhoon
– Riool ontstoppen Rhoon
– Gootsteen ontstoppen Rhoon
– Wc ontstoppen Rhoon

    Maak een
    Afspraak