Ontstoppingsbedrijf De Lier

OIR Riooldiensten is een gespecialiseerd ontstoppingsbedrijf. Wij ontstoppen, inspecteren en repareren uw riool en afvoer. Met jarenlange ervaring in de particuliere / zakelijke sector staan onze monteurs klaar om uw rioolprobleem op te lossen.

Onze monteurs ontstoppen de afvoersystemen schoon tot de verstopping is verholpen met professioneel apparatuur. Wij zijn snel bij u ter plaatse om uw verstopping vakkundig te verhelpen. Wij geven 3 maanden garantie op het ontstoppen van alle afvoeren. Geen rioolprobleem is te groot voor OIR Riooldiensten.

Wij werken met enthousiaste, vakkundige mensen. Zij doen er alles aan om de problemen bij u te verhelpen of te voorkomen. Wij beschikken natuurlijk over de modernste apparaten en over al het noodzakelijke materiaal. Welk probleem u ook heeft, OIR Riooldiensten zorgt voor een oplossing. Wij nemen uw rioolprobleem uit handen. Wij zorgen ervoor dat het probleem opgelost wordt.

Overzicht van onze diensten

Ontstoppen
– Riool Inspecties
Stankonderzoek
Reparaties
– Preventief Onderhoud
– Camera Inspecties
Riool Reinigen
– Nevel Inspectie
Rioolvliegjes bestrijding
– Rook Detectie
– Leegpompen Kelders / Kruipruimtes
– Ventilatie Inspectie

24-uurs Spoedservice:

Wij beschikken natuurlijk over 24-uurs spoedservice. Ons ervaren en vakkundig team staat 24 uur per dag en 365 dagen in het jaar klaar.

Reparaties:

Gelijktijdig kunnen reparaties worden uitgevoerd. Hierdoor kan de overlast flink beperkt blijven.

Op zoek naar een ontstoppingsbedrijf in De Lier? Aarzel niet langer, bel ons, wij lossen uw probleem op! Ons telefoonnummer: 0181-852599

U kunt in De Lier ook terecht voor

Afvoer ontstoppen De Lier
Riool ontstoppen De Lier
Gootsteen ontstoppen De Lier
Wc ontstoppen De Lier

    Maak een
    Afspraak