Ontstoppingsbedrijf Hekelingen?

OIR Riooldiensten is een gespecialiseerd ontstoppingsbedrijf in Hekelingen. Wij ontstoppen, inspecteren en repareren uw riool en afvoer. Met jarenlange ervaring in de particuliere / zakelijke sector staan onze monteurs klaar om uw rioolprobleem op te lossen.

Onze monteurs ontstoppen de afvoersystemen schoon tot de verstopping is verholpen met professioneel apparatuur. Wij zijn snel bij u ter plaatse om uw verstopping vakkundig te verhelpen. Wij geven 3 maanden garantie op het ontstoppen van alle afvoeren. Geen rioolprobleem is te groot voor OIR Riooldiensten.

Wij werken met enthousiaste, vakkundige mensen. Zij doen er alles aan om de problemen bij u te verhelpen of te voorkomen. Wij beschikken natuurlijk over de modernste apparaten en over al het noodzakelijke materiaal. Welk probleem u ook heeft, OIR Riooldiensten zorgt voor een oplossing. Wij nemen uw rioolprobleem uit handen. Wij zorgen ervoor dat het probleem opgelost wordt.

Overzicht van onze diensten

– Ontstoppen
– Riool Inspecties
– Stankonderzoek
– Reparaties
– Preventief Onderhoud
– Camera Inspecties
– Riool Reinigen
– Nevel Inspectie
– Rioolvliegjes bestrijding
– Rook Detectie
– Leegpompen Kelders / Kruipruimtes
– Ventilatie Inspectie

24-uurs Spoedservice:

Wij beschikken natuurlijk over 24-uurs spoedservice. Ons ervaren en vakkundig team staat 24 uur per dag en 365 dagen in het jaar klaar.

Reparaties:

Gelijktijdig kunnen reparaties worden uitgevoerd. Hierdoor kan de overlast flink beperkt blijven.

Op zoek naar een ontstoppingsbedrijf in Hekelingen? Aarzel niet langer, bel ons, wij lossen uw probleem op! Ons telefoonnummer: 0181-852599

    Maak een
    Afspraak