Maak een
  Afspraak

  Ons Werkgebied

  Riool of Afvoer Verstopt?

  "Uw Riool, Onze Zorg"

  Ontstoppen

  Inspecteren

  Repareren

  Ontstoppingsbedrijf OIR Riooldiensten

  OIR Riooldiensten is het aangewezen ontstoppingsbedrijf in uw Regio. Wij werken in Zuid-Holland en Brabant. Bel ons op 0181 852 599 of mail info@oirriooldiensten.nl

  OIR is een ontstoppingsbedrijf dat niet alleen ontstopt maar ook riool reparaties kan uitvoeren. Nadat de oorzaak van uw rioolprobleem is gevonden krijgt u advies over een eventuele benodigde reparatie. Onze monteurs werken volgens de strenge normen die voor het loodgieters vak vereist zijn. De monteurs beschikken over de nieuwste specifieke apparatuur om ieder probleem het hoofd te kunnen bieden

  Natuurlijk kan het zo zijn dat de verstopping van onschuldige aard is en direct wordt verholpen zonder dat er verder nog werkzaamheden moeten worden uitgevoerd.

  Na het ontstoppen zal de situatie altijd met de klant worden besproken, OIR hecht er waarde aan om rioolproblemen in de toekomst te voorkomen.
  De keuze van opvolging ligt natuurlijk altijd bij de klant

  Ons ontstoppingsbedrijf geeft op alle door ons uitgevoerde werkzaamheden 3 maanden garantie. In diverse gevallen zijn de kosten te declareren bij uw verzekeringsmaatschappij. Los van uw eventuele opgelopen schade door bijv. een overstroming, komen ook de reparatiekosten vaak voor vergoeding in aanmerking.

  Elke situatie is anders en dat weten wij als geen ander en als erkend ontstoppingsbedrijf in uw regio zijn wij sterk in maatwerk.

   

  Loodgieter nodig?

  OIR Riooldiensten is meer dan een ontstoppingsbedrijf voor het ontstoppen, inspecteren, repareren en reiniging van uw riolering of afvoer. Wij zijn ontstoppingsspecialist en zijn daarom speciale loodgieters die alle snel en vakkundig werken. Wij ontstoppen 24 uur per dag, 365 dagen per jaar.

  Ten opzichte van  een loodgieter zijn wij zoals gezegd specialist in het ontstoppen en verhelpen van een verstopping in het riool of afvoer. Wij begrijpen dat deze problemen snel en goed moet worden opgelost daarom staan onze monteurs 24/7 paraat voor alle rioolspoed klussen.

  De monteurs  van ons ontstoppingsbedrijf  zijn altijd bij u in de buurt en hebben alle zeer veel ervaring in het zo snel mogelijk en effectief oplossen van al uw verstoppingen, zodat uw de toilet,wc,douche of gootsteen weer snel kan gebruiken.

  Wij geven 3 maanden garantie op het ontstoppen van alle afvoeren. Geen rioolprobleem is te groot voor OIR Riooldiensten.

  OIR Riooldiensten

  Overzicht van onze diensten:

  Onze relaties

  OIR Riooldiensten is de allround rioolspecialist voor:

  Wanneer u een riooldienst nodig heeft, Bel onze 24 uurservice loodgietersdienst.

  SNEL TER PLAATSE WANNEER DE RIOOLPROBLEMEN NIET KUNNEN WACHTEN.

  0181 852 599