Riooldiensten? Bel 0181 852 599

Hoewel we het vaakst opgeroepen worden voor de verstopping van de afvoer of toilet, zijn er allerlei andere zaken die OIR Riooldiensten voor u kan oplossen. Dit alles valt onder de term riooldiensten. Riooldiensten die wij voor u kunnen uitvoeren, zijn:

– Het doorspuiten van het riool
– Rioolinspectie
– Het verhelpen van stank
– Volledige rioolservice

Als u wilt weten wat wij voor u kunnen betekenen of welke kosten hieraan verbonden zijn, neem dan contact met ons op via het contactformulier. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Maar is rioolreiniging nodig ?

Een groot deel van de klanten die contact opneemt met onze service, stelt dat zij wel eens te maken hebben met een vervelende lucht uit het riool, een verminderde doorspoeling van de afvoer, of problemen met het weglopen van het water in de douche. Al deze problemen kunnen worden verholpen met behulp van een rioolreiniging, of zelfs voorkomen met een preventieve rioolinspectie.

Hoewel nooit een verstopping zullen hebben met het riool, zijn er plekken waar de riolering regelmatig gecontroleerd dient te worden. Maar heeft u wel last van een verstopping van uw riool, neem dan contact met ons op. Wij kunnen dan uw riool inspecteren en waar nodig is doorspuiten, om zo stank en andere problemen voor te zijn.

Wilt u meer weten over onze riooldiensten, neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel ons via 0181-852599 voor advies, offerte en/of een afspraak!