Riool Ontstoppen Spijkenisse |OIR Riooldiensten| Ontstoppingsbedrijf in de Regio Spijkenisse, Rotterdam, Barendrecht en tot aan Brabant. Ook Werkzaam in andere plekken in Zuid-Holland en Brabant. Voor al uw rioolproblemen belt u met OIR Riooldiensten, wij zijn loodgieter specialisten die ontstoppen, inspecteren en uw riool repareren.

Riool of Afvoer verstopt in uw Regio?  0181 852 599

Uw probleem is:

– Riool of Afvoer Verstopping

-Stankoverlast (Rioollucht)

-Riool Reparatie

-Rioolproblemen

 

Wij lossen de volgende problemen op:

-Riool of Afvoer ontstoppen

– Stankoverlast opsporen d.m.v. rookapparatuur

– Riool Reparatie, zowel deelrenovatie als aanleg

– Rioolproblemen opsporen d.m.v camera inspectie<

Wie zijn Wij?

OIR Riooldiensten is een bedrijf wat niet alleen ontstopt maar door jarenlange ervaring diverse riooltechnieken, rioolservices en loodgieters diensten beheerst en aanbied aan zowel de particulieren en zakelijke sector.

Juist door onze ervaringen in diverse sectoren en groot opgebouwde klantenbestand weten wij hoe belangrijk het is om bij een verstopping van de afvoeren een oorzaak te vinden zodat het rioolprobleem zich niet meer voordoet.

Onze motto en tevens werk methode is Ontstoppen, Inspecteren en Repareren. Omdat wij zeker en trots zijn op ons ontstoppingsbedrijf die wij hebben opgebouwd geven wij 3 maanden garantie op het ontstoppen van alle afvoeren.

OIR Riooldiensten is de Loodgieter voor de omgeving Rotterdam, Schiedam, Krimpen aan den Ijssel, Hellevoetsluis, Oostvoorne,  Barendrecht, Hendrik Ido Ambacht, Dordrecht,Ridderkerk, Den Haag, Zoetermeer. Buiten deze Regio? Geen probleem OIR Riooldiensten werkt in bijna geheel Zuid-Holland en Brabant.

    Maak een
    Afspraak