Riool verstopt Spijkenisse |OIR Riooldiensten| Ontstoppingsbedrijf in de Regio Spijkenisse, Rotterdam, Barendrecht en tot aan Brabant. Ook Werkzaam in andere plekken in Zuid-Holland en Brabant. Voor al uw rioolproblemen belt u met OIR Riooldiensten, wij zijn loodgieter specialisten die ontstoppen, inspecteren en uw riool repareren.

Riool of Afvoer ontstoppen in uw Regio?  0181 852 599

Uw probleem is:

– Riool of Afvoer ontstoppen
– Stankoverlast (Rioollucht)
– Riool Reparatie
– Rioolproblemen

Wij lossen de volgende problemen op:

  • Riool of Afvoer verstopping
  • Stankoverlast opsporen d.m.v. rookapparatuur
  • Riool Reparatie, zowel deelrenovatie als aanleg
  • Rioolproblemen opsporen d.m.v camera inspectie

 Wie zijn Wij?

OIR Riooldiensten is een bedrijf wat niet alleen ontstopt maar door jarenlange ervaring diverse riooltechnieken, rioolservices en loodgieters diensten beheerst en aanbied aan zowel de particulieren en zakelijke sector.

Juist door onze ervaringen in diverse sectoren en groot opgebouwde klantenbestand weten wij hoe belangrijk het is om bij een verstopping van de afvoeren een oorzaak te vinden zodat het rioolprobleem zich niet meer voordoet.

Onze motto en tevens werk methode is Ontstoppen, Inspecteren en Repareren. Omdat wij zeker en trots zijn op ons ontstoppingsbedrijf die wij hebben opgebouwd geven wij 3 maanden garantie op het ontstoppen van alle afvoeren.

OIR Riooldiensten is de Loodgieter voor de omgeving Rotterdam, Schiedam, Krimpen aan den Ijssel, Hellevoetsluis, Oostvoorne,  Barendrecht, Hendrik Ido Ambacht, Dordrecht,Ridderkerk, Den Haag, Zoetermeer. Buiten deze Regio? Geen probleem OIR Riooldiensten werkt in bijna geheel Zuid-Holland en Brabant.

Waarom OIR als uw Rioolontstopper?

– Altijd de Zelfde Dag Geholpen
– Vaak binnnen 2 uur ter plekke
– 3 maanden garantie op ontstoppen
– Erkend loodgietersbedrijf sinds 1985

Kosten van Ontstoppen?

De gemiddelde kosten voor het ontstoppen is afhankelijk van de rioolsituatie. Minimaal is een monteur 30 min tot een uur bezig met het ontstoppen van een leiding. Geschatte kosten zijn tussen de 100-300 euro. Is het een hardnekkig probleem omdat u bijvoorbeeld te maken heeft met een verzakking, constructiefout, boomwortels of dat de riool afvoer kapot is kunnen de kosten natuurlijk oplopen.Dit wordt echter altijd van tevoren met de klant besproken. OIR Riooldiensten als rioolspecialist weet dat het ontstoppen van riolering zoals aangeven een klus van half uur tot aan een halve dag. Soms zijn de rioolprobleem zo complex dat er zelfs meerdere monteurs erbij moeten komen. Zoals u leest is geen enkel probleem hetzelfde  en wij kunnen ook nooit aan de telefoon aangeven dat wij binnen een half uur klaar zijn.

Gratis Tip:

Gebruik geen ontstoppingsmiddel in uw riool of afvoer

Ontstoppingsmiddel of Ontstopper is zeer slecht voor u leiding dit is omdat er een chemische reactie plaatsvindt dat de lijm waarmee de bochten mee vastzitten loskomt. Los van het feit dat het probleem vaak niet oplost wordt, is het daarom zonde van uw geld maar ook gevaarlijk voor u gezondheid, slecht voor de leidingen en slecht voor het milieu.

    Contactformulier