Wie zijn wij

OIR Riooldiensten is het aangewezen ontstoppingsbedrijf in uw Regio. Wij werken in Zuid-Holland en Brabant. Bel ons op 0181 852 599 of mail info@oirriooldiensten.nl

Uw rioolprobleem, onze Zorg!

OIR is een ontstoppingsbedrijf dat niet alleen ontstopt maar ook riool reparaties kan uitvoeren. Nadat de oorzaak van uw rioolprobleem is gevonden krijgt u advies over een eventuele benodigde reparatie. Onze monteurs werken volgens de strenge normen die voor het loodgieters vak vereist zijn. De monteurs beschikken over de nieuwste specifieke apparatuur om ieder probleem het hoofd te kunnen bieden
Natuurlijk kan het zo zijn dat de verstopping van onschuldige aard is en direct wordt verholpen zonder dat er verder nog werkzaamheden moeten worden uitgevoerd.
Na het ontstoppen zal de situatie altijd met de klant worden besproken, OIR hecht er waarde aan om rioolproblemen in de toekomst te voorkomen.
De keuze van opvolging ligt natuurlijk altijd bij de klant

Ons ontstoppingsbedrijf geeft op alle door ons uitgevoerde werkzaamheden 3 maanden garantie. In diverse gevallen zijn de kosten te declareren bij uw verzekeringsmaatschappij. Los van uw eventuele opgelopen schade door bijv. een overstroming, komen ook de reparatiekosten vaak voor vergoeding in aanmerking.

Elke situatie is anders en dat weten wij als geen ander en als erkend ontstoppingsbedrijf in uw regio zijn wij sterk in maatwerk.

  Maak een
  Afspraak

  OIR Riooldiensten

  Overzicht van onze diensten:

  Onze relaties

  OIR Riooldiensten is de allround rioolspecialist voor:

   

  Aarzel niet langer, bel ons, wij lossen uw probleem op! 0181 852 599

  Wanneer u een riooldienst nodig heeft, Bel onze 24 uurservice loodgietersdienst.

  SNEL TER PLAATSE WANNEER DE RIOOLPROBLEMEN NIET KUNNEN WACHTEN.

  0181 852 599

  Alles in één hand

  OIR Riooldiensten- Voor elke rioolprobleem een passende oplossing! Bel 0181 852 599

  24-uurs Spoedservice:
  Wij beschikken natuurlijk over 24-uurs spoedservice. Ons ervaren en vakkundig team staat 24 uur per dag en 365 dagen in het jaar klaar.

  Reparaties:
  Gelijktijdig kunnen reparaties worden uitgevoerd. Hierdoor kan de overlast flink beperkt blijven. Schade rapporten voor de verzekering kunnen opgesteld worden en door gebruik van een camera inspectie kunnen wij kijken of de riool breuk zich niet op gemeente grond bevindt.